Winkelwagen:€ 0,00

 
 
 

Koop huur keuring en reparatie

Waarom kopen bij Jacob Boer? Als groothandel voor de bouw doen we meer dan verkopen van ijzerwaren en gereedschappen. U kunt ook specialistisch gereedschap en klein materieel huren en daarnaast keuren en repareren wij elektrisch gereedschap, valbeveiligingen en klimmaterieel.

Niet alleen professionals in de bouw zijn bij ons welkom. Iedere instelling of bedrijf met een kamer van koophandel inschrijving kan bij ons een rekening openen.

 

Koop

Jacob Boer verkoopt in Zeeland sinds 1926 aan de professional in de bouw. Zowel de aannemer als gemeente maakt gebruik van onze diensten. Waarom kopen bij Jacob Boer?

 

Meerwaarde:

 

Huur

Wordt uw eigen gereedschap gerepareerd of heeft u incidenteel specialistisch gereedschap nodig, dan bieden wij de mogelijkheid om te huren. Het verhuurassortiment bestaat uit gereedschappen die ook onderdeel zijn van ons verkoopassortiment.

 


Meerwaarde:

 

Keuring en reparatie

Wij verzorgen keuringen en reparaties voor elektrische gereedschappen volgens NEN3140, Klimmaterieel  volgens NEN2484 en NEN2718 (EN131 en HD1004) en Valbeveiligingen volgens EN365. Wij bieden de mogelijkheid om keuringen en reparaties op locatie of in onze eigen werkplaats te verrichten.

 

Meerwaarde: