Winkelwagen:€ 0,00

 
 
 

Silverprof stellingsysteem

Het Silverprof stellingsysteem biedt u de mogelijkheid uw magazijn orderlijk, efficiënt en overzichtelijk in te richten. Er wordt samen met u een op maat gemaakte lijst samengesteld met producten die in het stellingsysteem komen te liggen. Op die lijst wordt de streefvoorraad vastgelegd zodat de voorraad door Jacob Boer of uzelf weer kan worden aangevuld. Als professional komt u zo niet zonder schroeven of kit te zitten en kunt u altijd doorwerken. En dat is belangrijk want tijd is geld.

Bouwtainer 

Voor grotere woning- en utiliteitsbouwprojecten leveren wij een bouwcontainer op de bouwplaats gedurende het hele project. Deze vullen we met Silverprof stellingen en producten welke u in diverse bouwfases nodig heeft. U krijgt de sleutel en gaat met het materiaal aan de slag. Natuurlijk overleggen wij samen welke hoeveelheden en welke producten er in de Bouwtainer opgeslagen worden. De Bouwtainers zijn standaard uitgerust met 230V stroomaansluiting, TL-verlichting, wandcontactoos voor eventuele verwarming in de winter  en tevens voorzien van een inbraakwerende veiligheidssluiting. Wij spreken de mogelijkheid van een Bouwtainer bij u op de bouwplaats graag met u door.

 

Projectadvies hang- en sluitwerk

Onze afdeling projectadvies begeleidt woning- en utiliteitsbouwprojecten van fundering tot oplevering. Reeds in het ontwerpstadium brengen wij onze adviezen uit over hang- en sluitwerkplannen en sleutelsystemen.

 

Specialst gereedschap voor de bouw

Wij hebben de gereedschapmerken Festool, Milwaukee, Makita, Fristads, Carat, en Dewalt, shop in shop gepresenteerd in onze showroom. Niet alleen een compleet assortiment machines presteren wij, ook de accessoires van de merken in onze shops leveren wij uit voorraad.

Bij aankoop van een nieuwe machine graveren wij uw bedrijfsnaam of uw eigen machinenummer indien gewenst en wij registreren standaard bij de fabrikant uw aankoop voor garantie. Wanneer u gebruikt maakt van onze snelle reparatie service krijgt U 40% of 20% huurkorting. Hierdoor ligt uw project niet stil maar kunt u gewoon doorwerken. Wij halen uw te repareren machines gratis op en bezorgen een huurmachine eveneens gratis.

 

Shop in shop winkelinrichting

Onze winkel is ingericht met shop in shop formules. Zo hebben wij shops van Festool-Protool, Makita, Carat, Dewalt, Milwaukee en een Kelfort Center inclusief klimtechiek presentatie. In iedere shop hebben wij een meer dan compleet assortiment gespresenteerd. Zo treft u bij de gereedschappen niet alleen de machines maar ook een volledig assortiment accessoires. Ook kunnen electrische gereedschappen in een testcenter uitgeprobeerd worden.

Sierbeslag shop

Wij hebben een mooie sierbeslagshop, waar alle denkbare messing, RVS, Titaan, smeedijzeren en aluminium deurklinken te zien zijn. Luxe postkasten, brievenbussen, kapstokken en RVS badkamer accessoires passend bij onze lijn deurklinken ontbreken daarbij niet. Wij willen u graag uitnodigen een bezoek te brengen aan onze showroom.

 

Bezorgdienst

Niet alleen aan het assortiment worden hoge eisen gesteld, ook onze bezorgservice moet aan hoge eisen voldoen. Daarom bezorgen wij 2x per dag kosteloos bij u op de bouw, de werkplaats of in het magazijn. Dus:

 'Voor 08:30u bestellen, dezelfde dag in huis'

 'Voor 13:00u bestellen, dezelfde middag in huis'

Wij halen te repareren machines gratis op en bezorgen een huurmachine eveneens gratis.

 

Prijs-kwaliteit van ons assortiment

Ons ruime assortiment bestaat volledig uit kwalitatief hoogwaardige producten omdat u zelf ook een eindproduct van professionele kwaliteit wil leveren. En doordat wij aangesloten zijn bij de grootste inkooporganisatie in zowel Nederland als Duitsland krijgt u altijd de beste prijs voor de producten die wij verkopen.

 

Politiekeurmerk veilig wonen

Er wordt in Nederland veel waarde gehecht aan inbraakpreventie en beveiliging. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen speelt daarbij een belangrijke rol. Wij adviseren u graag over de veiligheid van nieuwbouw, bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.