Winkelwagen:€ 0,00

 
 
 

Over Jacob Boer

Jacob Boer is de Zeeuwsche groothandel voor hang- en sluitwerk, bevestigingsmiddelen, gereedschappen en gerelateerde producten.

 

Jacob Boer staat voor 100% Zeeuwse Zekerheid!

Maar wat zegt dat dan? Dat we een solide partner zijn. Gewoon een nuchter Zeeuws familiebedrijf. Waar ze nog vakkennis hebben. Waar ze je ook goed kennen en een stapje meer doen. Bijvoorbeeld twee keer per dag bezorgen. En ook typisch Zeeuws: zonder er iets voor te rekenen. Maar het belangrijkste is: het vertrouwen. Dat mocht er een keer iets misgaan, het op een snelle en nette manier wordt opgelost. Zo doen we dat in Zeeland, nietwaar?

 

Sinds 1926

 

 1926 

De oprichter Jacob Boer begint in de Ganzepoortstraat 24 te Goes met huishoudelijke artikelen, klein ijzerwaren en gereedschappen. Ook potten en pannen, kolenkachels en jachtgeweren behoren dan nog tot het assortiment van de ijzerhandel.

 

 1932  

Zoon Jan Boer gaat werken bij het familiebedrijf en leidt Jacob Boer en Zn. samen met zijn vader. De winkel breidt hij uit met 400 m2 en de produktgroepen hang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen worden een belangrijk onderdeel van het assortiment.

 

 1972  

Nadat Jan Boer 12 jaar het bedrijf alleen heeft gerund, neemt zoon Jacob het bedrijf in 1972 over en verschuift de klantengroep van detailhandel steeds meer naar bouwgerelateerde bedrijven.

 

 1984  

Ruimte en bereikbaarheid gaan in de Ganzepoortstraat een probleem vormen en Jacob Boer b.v. verhuist naar industrieterrein de Poel 1. Dit betekent het definitieve afscheid van de detailhandel. In 1986 verhuist het bedrijf van Verrijn Stuartweg 6 naar het nieuwbouwpand op nr. 6a.

 

 1997  

Bram en Jeroen Boer, de vierde generatie, nemen samen het bedrijf over en Jacob Boer b.v. vormt zich nog meer tot een gespecialiseerde groothandel voor de bouw met een compleet assortiment ijzersterke merkartikelen. De doelgroep bestaat uit bouwbedrijven, aannemers, klusbedrijven, installateurs en interieurbouwers, gemeentes, groenbedrijven en onderhoudsdiensten bij allerlei bedrijven en instellingen.

 

 2006 

Groothandel Jacob Boer bestaat 80 jaar. Naast verkoop van H&S, bevestigingsmateriaal en gereedschap verhuurt Jacob Boer specialistisch gereedschap en verzorgt keuringen & reparaties volgens NEN3140 plus valbeveiligingen en klimmaterieel. Het leveren van meerwaarde wordt steeds belangrijker.

 

 2011

85 jaar Jacob Boer is 100% Zeeuwse Zekerheid. Maar wat zegt dat dan?

Dat we een solide partner zijn die al sinds 1926 bestaat. Gewoon een nuchter Zeeuws familiebedrijf. Waar ze nog vakkennis hebben. Waar ze je ook goed kennen en een stapje meer doen. Bijvoorbeeld twee keer per dag bezorgen. En ook typisch Zeeuws: zonder er iets voor te rekenen. Maar het belangrijkste is: het vertrouwen. Dat mocht er een keer iets misgaan, het op een snelle en nette manier wordt opgelost. Zo doen we dat in Zeeland, nietwaar?  Dat maakt ons BIJZONDER ZEEUWS.

 

 2016

90 jaar Jacob Boer is Zeeuwsch sinds 27 november 1926, dat we samen met u hebben bereikt.

 

27 november 1926 Heden Opening